ما حضرت علی علیه السلام را دوست داریم. سخنان او را هم که مانند دانه های مروارید به رشته ای زیبا در آمده بر گردن بلند بالای اندیشه و فکرمان می آویزیم. این آویز زمانی جلوه گر و تلالو فزونتری می یابد که نور عمل بر آن بتابد. آنگاه این درهای سفید، هزار رنگ زیبای الهی از جمال و جلال را باز می تاباند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به ما در طول بیست و سه سال آموخت علی معیار حق است که عَلیٌ مع الحق و الحق مع علی یدور حیث مادار .

علی علیه السلام همراه با حق است و حق نیز همراه با علی علیه السلام است و این حق است که همواره مریدانه به دور علی علیه السلام می گردد. پس هر که را علی علیه السلام بستاید، حقیقتا ستوده الهی است و هر آن را که براند، مغضوب و ملعون اله.

او در کلام خویش بارها امام علی علیه السلام سال ها و بارها آخرین صبح تاریخ بشریت را نوید داده اند و دریا دریا موج امید به پا کرده اند. نهج البلاغه بخشی از این پرده ی آخر را در خود دارد. با امید به دستگیری (باب العلم) که لقب عطا شده از سوی رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به امیر مومنان علیه السلام است.

خطبه ها و کلام حضرت علی علیه السلام که تصویر آخر الزمان با قلم کلام علوی بر لوح جان پاک شما مشتاقان منتظر امام منتظر ترسیم می گردد را برای شما بیان می کنیم.

 

وَاءَخَذُوا یَمِینا وَ شِمَالاً ظَعْنا فِی مَسَالِکِ الْغَیِّ، وَ تَرْکا لِمَذَاهِبِ الرُّشْدِ، فَلاَ تَسْتَعْجِلُوا مَا هُوَ کَائِنٌ مُرْصَدٌ، وَ لاَ تَسْتَبْطِئُوا مَا یَجِی ءُ بِهِ الْغَدُ، فَکَمْ مِنْ مُسْتَعْجِلٍ بِمَا إِنْ اءَدْرَکَهُ وَدَّ اءَنَّهُ لَمْ یُدْرِکْهُ، وَ مَا اءَقْرَبَ الْیَوْمَ مِنْ تَبَاشِیرِ غَدٍ.یَا قَوْمِ هَذَا إِبَّانُ وُرُودِ کُلِّ مَوْعُودٍ، وَ دُنُوُّ مِنْ طَلْعَةِ مَا لاَ تَعْرِفُونَ.

اءَلاَ وَإِنَّ مَنْ اءَدْرَکَهَا مِنَّا یَسْرِی فِیهَا بِسِرَاجٍ مُنِیرٍ، وَ یَحْذُو فِیهَا عَلَى مِثَالِ الصَّالِحِینَ، لِیَحُلَّ فِیهَا رِبْقا وَ یُعْتِقَ فِیهَا رِقّا، وَ یَصْدَعَ شَعْبا، وَ یَشْعَبَ صَدْعا، فِی سُتْرَةٍ عَنِ النَّاسِ لاَ یُبْصِرُ الْقَائِفُ اءَثَرَهُ وَ لَوْ تَابَعَ نَظَرَهُ، ثُمَّ لَیُشْحَذَنَّ فِیهَا قَوْمٌ شَحْذَ الْقَیْنِ النَّصْلَ، تُجْلَى بِالتَّنْزِیلِ اءَبْصَارُهُمْ، وَ یُرْمَى بِالتَّفْسِیرِ فِی مَسَامِعِهِمْ، وَ یُغْبَقُونَ کَأْسَ الْحِکْمَةِ بَعْدَ الصَّبُوحِ.

ترجمه: گاه به راست رفتند و گاه به چپ ، ولى ، راهشان راه ضلالت بود و دورى از طریق هدایت . پس ، آنچه را که آمدنى است و انتظارش مى رود به شتاب مطلبید و هر چه را، که فردا خواهد آورد، آمدنش را دیر مشمارید. بسا کسى که چیزى را به شتاب مى طلبد و، چون به آن رسد، آرزو کند که اى کاش هرگز نرسیده بود. چقدر امروز به سپیده فردا نزدیک است . اى مردم ، زمان فراز آمدن چیزهایى است که شما را وعده داده اند. و نزدیک است که فتنه اى را، که نمى دانید چیست ، دیدار نماید. بدانید، که از ما هر که آن را دریابد با چراغ روشنى که در دست دارد، آن تاریکیها را طى کند و پاى به جاى پاى صالحان نهد، تا بندهایى را که بر گردنهاست بگشاید و اسیران را آزاد کند و جمعیت باطل را پریشان سازد و پراکندگان اهل صلاح را گرد آورد و این کارها پوشیده از مردم به انجام رساند. آنکه در پى یافتن نشان اوست ، هر چه به جستجویش کوشد، از او نشانى نیابد. پس گروهى در کشاکش آن فتنه ها بصیرت خویش را چنان صیقل دهند که آهنگر تیغه شمشیر را. دیدگانش به نور قرآن جلا گیرد و تفسیر قرآن گوشهایشان را نوازش دهد و هر شامگاه و بامداد جامهاى حکمت نوشند.

طلوع آخرین  صبح تاریخ
اکثر مردم به راه های چپ و راست رفتند، و راه ضلالت و گمراهی پیمودند، و راه روشن هدایت را گذاشتند. پس درباره آنچه که باید بشود شتاب نکنید و آنچه را که در آینده باید بیاید دیر نشمارید. چه بسیار کسانی که برای رسیدن به چیزی شتاب می کنند، اما هنگامیکه به آن می رسند، دوست دارند که ای کاش آن را نمی دیدند و چه نزدیک است امروز ما به فردایی که سپیده مآن آشکار شده است! ای مردم ! آگاه باشید اینک ما در آستانه نحقق وعده های داده شده خدایی هستیم و در نزدیکی طلوع آن چیزهایی که بر شما پوشیده و ابهام آمیز است قرار داده ایم.

ره آورد حکومت حضرت مهدی (عج)
بدانید و آگاه باشید، آن کس از ما ( حضرت مهدی (عج)) که فتنه های آینده را دریابد، با چراغی روشنگر در آن گام می نهد و بر همان سیره و روش پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و امامان (علیه السلام) رفتار می کند تا گره ها را بگشاید، بردگان و ملت های اسیر را آزاد سازد. جمعیت های گمراه و ستمگر را پراکنده و حق جویان را پراکنده را جمعی یکدل و متحد گرداند. حضرت مهدی (عج) سال های طولانی در نهان از مردم به سر مب برد، آنچنان که اثر شناسان، دیگر اثر قدم او را نمی شناسند. گرچه برای یافتن اثر و نشانه ها تلاش پیگیر و فراوان کنند. سپس گروهی برای درهم کوبیدن فتنه ها آماده می گردند. آن گونه که شمشیرها برای جنگی سخت صیقل فراوان می خورد تا برنده گردد. آنان کسانی هستندکه دیده هایشان از قرآن روشنایی می گیرد و در گوش جانشان تفسیر قرآن همواره طنین انداز است و بر صبحگاهان و شامگاهان جام های حکمت پیاپی سر می کشند.
منبع:وبلاگ منجی سبز
دسته ها :
بــــه نــــــــام خدا

بعثت پیامبر اکرم (ص) و گسترش اسلام، علاوه بر تحولات عظیمى که در دنیا از آن زمان تاکنون ایجاد نموده است، مقام و منزلت و نقش زن در خانواده و جامعه را وارد مرحله‏اى جدید نمود به گونه‏اى که با قبل از آن به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

در دوران قبل از اسلام، در جوامع مختلف به زن تنها به عنوان وسیله‏اى براى دفع و اشباع شهوات مرد، کار در منزل، تولید مثل، شیردهى و کارگرى بى اراده و اختیار در منزل نگریسته و هیچ گونه حقوق انسانى براى او قایل نبودند و ... که با انتقال به یکدیگر، در نهایت به عنوان ارث، کارگرى براى خانه وارث مى‏گشت. در برخى موارد هم، چشم نگشوده، در زیر خاک پنهانش مى‏کردند، اما اسلام به زن بسان مرد، از نظر شخصیت و کرامت انسانى نگریست و نفقه و مهر او را بر عهده مرد نهاد و او را شریک زندگى او نمود که نه تنها خود میراث مرد نیست، که از او ارث هم مى‏برد.

زن بسان مرد مى‏تواند در عرصه‏هاى دینى، فرهنگى و حتى نظامى و اقتصادى با حفظ شؤون و کرامت خویش حضور یابد و مثمرثمر واقع شود و به تعالى برسد.

 نمونه بارز آن، حضور دو بانوى نمونه اسلام حضرت زهرا و حضرت زینب علیهم السلام در عرصه‏هاى مختلف خانوادگى و اجتماعى است.

ظهور و حکومت حضرت مهدى (عج) نیز بسان بعثت رسول (ص) تحولات عظیمى را در پى خواهد داشت و از جمله زن امروز را که با آب و رنگى مدرن‏تر به دوران جاهلیت باز گردانده شده است، وارد مرحله جدیدى از کرامت و شخصیت خواهد نمود. حال کدام فعالیت‏ها و مسئولیت‏هاى حکومتى در اختیار زنان لایق و کاردان قرار خواهد گرفت، امرى است که تا شاهد آن نباشیم، قضاوت در مورد جزئیات آن مشکل است؛ زیرا دانش و آگاهى ما به وقایع و حوادث آن زمان، از راه مراجعه به آیات و روایات است و جزئیات این وقایع از طریق روایات به دست ما نرسیده است.


منبع:وبلاگ انتظارجوان
دسته ها :
باز ای دلبرا که دلم بی قرار توست

وین جان بر لب آمده در انتظار توست


در دست این خمار غمم هیچ چاره نیست


جز باده ای که در قدح غمگسار توست


ساقی به دست باش که این مست می پرست


چون خم ز پا نشست و هنوزش خمار توست


هر سوی موج فتنه گرفته ست و زین میان


آسایشی که هست مرا در کنار توست


سیری مباد سوخته ی تشنه کام را


تا جرعه نوش چشمه ی شیرین گوار توست


بی چاره دل که غارت عشقش به باد داد


ای دیده خون ببار که این فتنه کار توست


هرگز ز دل امید گل آوردنم نرفت


این شاخ خشک زنده به بوی بهار توست


ای سایه صبر کن که براید به کام دل


آن آرزو که در دل امیدوار توست



منبع:وبلاگ مهدی یاوران
دسته ها :
باتشکرز دست اندرکاران به خاطر ترویج مسائل فرهنگی و دینی اینجانب سعی خواهم کرد درقالب وبلاگ خدماتی را خدمت عزیزان ارائه دهم.باتشکر
دسته ها :

با یاد یار تا لحظه ی دیدار

گردآوری سید خلیل سیدزاده. تهران: مهام – 768 ص – 450 تومان – رقعی – چ اول. 1380 ش.

مجموعه ی یکصد و یک دو بیتی از شاعران مختلف می باشد که عرض ارادت سرایندگان به پیشگاه امام زمان علیه السلام است و برای علاقمندان ادب و شعر دینی مجموعه ای مفید ه شمار می آید.

 

بر آستان جانان

عبدالصمد شاعلی – تهران: رایحه – 240 ص – رقعی – 950 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

نویسنده در این اثر آموزشی زیارت آل یس را کلمه به کلمه با استناد به روایت های معتبر شیعی شرح و تفسیر کرده است.

 

برکات حضرت ولی عصری علیه السلام

سیدجواد معلم – قم: ذاکرالمهدی – 552 ص - وزیری (گالینگور) – 3200 تومان، چاپ اول 1381 ش.

بازنوشته و برگزیده ای از کتاب «العبقری الحسان» تألیف شیخ علی اکبر نهاوندی است که شامل تشرفات، مکاشفات، معجزات و رؤیاهای صادقه مرتبط با امام زمان علیه السلام می باشد.

 

به احترام آفتاب

سیدعلی کاشفی خوانساری. تهران: موعود . 63 ص – رقعی (شمیزی) – 300 تومان – چاپ اول، 1379 ش.

مجموعه ی 40 شعر درباره ی امام زمان علیه السلام که برای تبلیغ نوجوانان مفید می باشد.

 

بهار مهدی علیه السلام

رضا فیروز – تهران: رایحه – 20 ص – وزیری – 350 تومان – چاپ پنجم، 1382 ش.

زندگانی امام عصر علیه السلام و باورهای شیعه درباره ی آن حضرت با پر کردن خانه های خالی منظم توسط خواننده مطرح شده است.

 

بعد از آن صدای آسمانی

مصطفی رحماندوست – قم: بوستان کتاب – 20 ص – خشتی – 380 تومان، چ اول 1381 ش.

برکات عصر طلائی ظهور را در قالب داستان آورده است.

 

پاداش انتظار

دکتر نادر فضلی – تهران: رایحه – 48 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

در این اثر تبلیغی منزلت والای ایمانی به امام زمان علیه السلام در دوران تاریک غیبت بیان شده است. نام پیشین این کتاب در چاپ نخستین پاداش پایداری در ایمان به حضرت مهدی علیه السلام بوده است.

 

پرچم پیروز

دکتر نادر فضلی – تهران: منیر – 48 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

چگونگی رویارویی امام عصر علیه السلام با نیروهای نظامی، اقتصادی، تبلیغی و علمی دشمنان و پیروزی بر آنان مورد بررسی و تبیین قرار گرفته است.

 

پیدای پنهان

مسعود پورسید آقایی – قم: انتشارات حضور، 72 ص، پالتویی، 250 تومان، چ سوم، 1380 ش.

نگاهی کوتاه به زندگانی، سیرت، دوران طلائی ظهور و آثار حضرت مهدی علیه السلام است که جنبه ی اطلاع رسانی و آموزشی دارد.

 

پیک میلاد نور

سید محمد طبائی، مهدی رجبی، مهدی زمانی و سعید مجیدزاده – تهران: مهرآوران – 18 ص – وزیری (مصور) – 150 تومان – چاپ اول، 1381 ش.

مجموعه ی داستان، شعر و نقاشی و جدول و سرگرمی برای آشنایی دانش آموزان ابتدایی با امام زمان علیه السلام است.

 

پیمان غدیر (بیعت با مهدی علیه السلام)

سید محمد بنی هاشمی – تهران: منیر – 60 ص – رقعی – 600 تومان – چاپ سوم، 1383 ش.

غدیر، دارای محتوای اعتقادی بسیار مهمی است که تکلیف مردم را در دنیا و آخرت مشخص می سازد و همه ی انسان ها تا قیامت موظف به عمل به آن هستند. آنچه پیامبر اکرم صلی الله علیه واله و سلم در روز غدیر بر همه ی مسلمانان تکلیف فرموده اند این است که امیرالمؤمنین علیه السلام و ائمه از فرزندان ایشان تا حجة بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف را مولای خویش بدانند...

لازمه ی اعتقاد به ولایت و مولویت امام علیه السلام این است که مؤمن برای ایشان در همه ی امور مربوط به خود اولویت قائل باشد...

هم اکنون نیز که ما در زمان مولویّت آخرین وصی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم قرار گرفته ایم باید منصفانه درباره وضعیت خویش به داوری بنشینیم که چقدر در انجام این وظیفه ی قلبی و جوارحی خود موفق بوده ایم؟ (پیمان غدیر صص 9 و 35 و 38 و 44)

این کتاب همانطور که از عبارت های آن پیداست یکسره خواندنی و درس آموز و اثر گذار می باشد. و بدون مبالغه عقاید اصیل شیعه را بیان می کند.

 

تو می آیی

علی صفائی حائری – قم: لیلة القدر – 96 ص – رقعی – 400 تومان، چاپ دوم 1381 ش.

در این اثر موضوع انتظار و اداب و آثار آن به خوبی بیان شده و در ادامه از ضرورت وجود امام سخن رفته است.

 

تاریخ غیبت کبری

سیدمحمد صدر – ترجمه سید حسن افتخار زاده – تهران: نیک معارف – 688 ص – وزیری – (گالینور) – 4000 تومان – چ دوم، 1382 ش.

این اثر که بازگردان دومین کتاب ازمجموعه ی سترگی درباره ی امام عصر ارواحنا فداه می باشد، مباحثی از قبیل: ویژگی های دوران غیبت کبری، دیدار حضرت، وضع تدین فرد و جامعه، شرایط و نشانه ای ظهور... را در بر دارد.

 

تمنای ظهور

دکتر احمد قندی – تهران: دیار – 120 ص- رقعی – 600 تومان – چاپ چهارم، 1383 ش.

کتاب حاضر خلاصه ای از سه باب از ابواب هشتگانه ی مکیال المکارم است. موضوعات این سه باب به ترتیب عبارت اند از: 1- وجوب شناسایی امام عصر علیه السلام 2- دلایل این که مهدی اسلام همان حضرت حجت بن الحسن علیهم السلام است. 3 – برخی از حقوق امام عصر علیه السلام بر ما که خواننده را به انجام وظایفش نسبت به آن حضرت تشویق و ترغیب می کند. کتاب با نثری روان، کاربرد آموزشی و تبلیغی دارد.

 

تنهایی و سفر

محمد تقی اختیاری – تهران: مدرسه – 32 ص – وزیری (مصور) 250 تومان، چ سوم، 1381 ش.

بازآفریده ی حکایت زن و شوهری سعادتمند که از مشهد مقدس برای زیارت عتبات وارد عراق می شوند و در مسجد سهله توفیق زیارت امام زمان علیه السلام را می یابند و خواسته هایشان را از حضرتش می خواهند.

 

جدول خانواده ویژه نامه ی حضرت مهدی علیه السلام

رضا فیروز – تهران: داود –20 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

مجموعه ای برای علاقمندان به حل جدول در جهت آشنایی بیشتر با امام زمان علیه السلام همراه با حکایتی خواندنی از عنایت آن امام مهربان.

 

جلوه نگار

احمد حصیری – قم: یاقوت - 120 ص – رقعی – 400 تومان، چاپ سوم 1381 ش.

پاسخ امام زمان علیه السلام به چهل سؤال مطرح شده با آن حضرت است که در موضوعات گوناگون اعتقادی و فقهی می باشد.

 

چراغانی نیمه شعبان

تهران: رایحه – 12 ص – خشتی – 350 تومان، چاپ اول 1382 ش.

مجموعه نقاشی و رنگ آمیزی درباره امام زمان علیه السلام است.

 

چهل حدیث

محمد کاظم به نیا – تهران: ریحان – 116 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

برگزیده ای از احادیث درباره ی حضرت مهدی علیه السلام و منتظران.

 

چشم انداز

اصغر صادقی – تهران: آفاق، 168 ص، رقعی (شمیز) ، 900 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

متن شش سخنرانی پیرامون امام عصر علیه السلام با عناوینی چون آشنایی با حضرت، قطعیت ظهور، علی علیه السلام در آغاز و مهدی علیه السلام در انجام ... دانش آموختگان بیش از دیگران از آن بهره خواهند برد.

برگرفته از :وبلاگ منجی سبز

دسته ها :
سیدعلی اکبر قرشی – قم: دفتر انتشارات اسلامی – 104 ص – رقعی – 320 تومان. چاپ پنجم 1380 ش. این کتاب در سه مطلب خلاصه می شود. در مطلب اول اثبات می شود که منظور حضرت رسول صلی الله علیه و آله از حدیث متواتر «یکون بعدی اثنا عشر خلیفه» دوازده امام شیعه است و در مطلب دوم اثبات می شود که حضرت مهدی علیه السلام فرزند حضرت امام حسن عسکری علیه السلام است و شخص مجهول و نامعلومی نیست و در مطلب سوم اقوال حدود چهل نفر از بزرگان اهل سنت نقل می شود که همه آنان ولادت امام زمان علیه السلام را نوشته و آن را به طور قطع و یقین بیان داشته اند. همه مطالب از کتب اهل تسنن نقل شده است.
امام زمان علیه السلام بهار دلها
سید جمال الدین حجازی – قم: مولود کعبه – 24 ص – وزیری – 150 تومان – چ چهارم، 1381. نویسنده در این اثر بر آن است که خواننده را با آستان ملکوتی امام عصر علیه السلام پیوند دهد. او در این راستا فصل بهار را مدخل تبلیغی خود قرار می دهد.
امام مهدی علیه السلام آخرین یادگار الهی
حسین استاد ولی، تهران: شبر، 72 ص، جیبی، 320 تومان، چاپ چهارم، 1380 ش. اصالت مهدویت و مسئله غیبت و پیشینه ی آن و معنای بقیة الله و آثار وجود امام زمان علیه السلام در غیبت و ظهور از مباحث مهم این اثر می باشد.
امام مهدی علیه السلام امید ملت ها
حسن موسی صفار، ترجمه ی محمدعلی مجیدیان – تهران: آفاق – ص – رقعی – تومان. چاپ ششم، 1382 ش.آشنایی با پیشوای موعود و نگاهی به چشم انداز زیبای آینده ی جهان با ظهور آن حضرت و در پایان، راز و نیاز با آن امید روزگاران.
امام مهدی علیه السلام از ولادت تا ظهور
سید محمد کاظم قزوینی؛ ترجمه دکتر حسین فریدونی – تهران: آفاق – 752 ص . وزیری (گالینگور) – 4500 تومان – چ دوم، 1379 ش. این اثر در 24 فصل به موضوعات مهم و اساسی پیرامون حیات و اعتقاد به امام زمان علیه السلام پرداخته است.
امام مهدی علیه السلام مصلح جهانی
تحریریه ی نشر شبر – تهران: شبر – 32 ص – جیبی – 270 تومان.چاپ سوم، 1383 ش. زندگی نامه، غیبت و عصر طلایی ظهور در این کتاب به طور خلاصه و فشرده آمده است.

 

امام مهربان

محمد مشکاتی – عباس صابریان. تهران: مهرآوران – 17 ص – تومان – رحلی – چاپ اول، 1380 ش.

نامه ای متنوع برای کودکان با هدف اشتیاق و آشنایی آنان با امام زمان علیه السلام به صورت شعر، داستان، کاردستی، نقاشی، جدول، رنگ آمیزی و ... درباره ی امام زمان علیه السلام است.

امید مؤمنان امام زمان علیه السلام

مهدی قندی – تهران: دیار – 91 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

اهمیت اعتقاد به امام زمان علیه السلام ، مشخصات تاریخی زندگانی و کمالات و ویژگی های آن حضرت و تکالیف امت نسبت به ایشان چهار فصل کتاب را به خود اختصاص داده است. شیوه ی نگارش و بیان مطالب کتاب اثر گذار می باشد. و عبارت های مهم آن با حروف درشت تر به نمایش درآمده است. برای نمونه؛ ائمه علیهم اسلام همواره به شیعه سفارش می کردند که به شرایط موجود دل خوش نکنند و همیشه منتظر روزی باشند که خداوند فرج و گشایش در کار آل محمد علیهم السلام ایجاد کند و به ایشان اذن جهاد با غاصبان و غلبه بر آنها بدهد.

انیس دل ها

دکتر نادر فضلی. تهران: منیر – 63 ص – 415 تومان – رقعی – چاپ دوم 1382 ش.

نویسنده در یک مقدمه و چهار مقاله اهمیت محبت و ولایت امام عصر علیه السلام را با تکیه بر متون دعاها و احادیث شیعی بیان کرده است.

او گفت

سید محمد علوی – مشهد: پارسیران – 58 ص – رقعی – 400 تومان. چاپ دوم، 1381 ش.

مجموعه ای ادبی و دلپذیر است که نویسنده آن از زبان خودش و دیگران با محبوب دل ها درد دل می کند. او می خواهد به خوانندگان بگوید که امام زمان علیه السلام درد دل ها را می شنود و مهربانانه پاسخ می گوید و آنها می توانند ساده و بی پیرایه با او سخن بگویند.

اولین شب بهار

محمدتقی اختیاری – تهران: مدرسه – 32 ص – رقعی – 250 تومان – ج پنجم، 1381 ش.

دو تشرف جالب و ادب آموز به محضر امام عصر علیه السلام است که از کتاب العبقری الحسان نوشته ی آیت الله شیخ علی اکبر نهاوندی بازنویسی شده است. این اثر دارای نثری مهرآمیز و ساده و لحنی مؤثر و تبلیغی است.

با دعای ندبه در پگاه جمعه

علی اکبر مهدی پور – تهران: موعود – 217 ص – رقعی – 970 تومان، چاپ اول 1380 ش.

نقد و بررسی و پاسخ به اشکالات سندی و محتوایی دعای ندبه و در پایان کتابنامه ای سودمند برای پژوهشگران ارائه شده است.

باغبان

محمدتقی اختیاری – تهران: مدرسه – 28 ص – رقعی بزرگ (مصور) – 250 تومان، چاپ سوم 1380 ش.

بازآفریده های حکایت تشرف سیداحمد رشتی به محضر امام زمان علیه السلام است در قالب داستان کوتاه از مجموعه ی حکایت حضور.

منبع:وبلاگ منجی سبز

دسته ها :
X